Voetbedden

Uw voetbedden gaan jaren mee, ondanks het lichte gewicht. U kunt ze schoon houden door ze te behandelen met lauw water en zeep of afwasmiddel. Het materiaal is corrigeerbaar.

Aan bestaande voetbedden zijn dus correcties aan te brengen; zowel verhogen als verlagen bij teveel ruimte wegname. Doet zich op termijn toch weer een ongemak voor, maakt U dan even een afspraak en wij trachten het uit de wereld te helpen.

  1. Dit model met fantasieprint geel, zwart en wit. Dit materiaal is speciaal voor kinderen ontwikkeld en leverbaar in diverse lengtes
  2. Is het meest gebruikte model en heeft ook de mogelijkheid om onder de voorvoet door te lopen, en op te houden bij de inkeping van de tenen, zodat de tenen vrij blijven en zo weinig mogelijk ruimte wegnemen in de schoen
  3. Is de totaalzool, loopt door tot voorbij het puntje van de tenen, en wordt veel gebruikt door sporters. Kan het beste worden gebruikt in schoenen met een uitneembaar voetbed, i.v.m. de ruimte inname
  4. Is het kortste model, voor mensen die geen klachten hebben voorbij het buigpunt van de voet. Neemt de minste ruimte weg en geeft steun in de voetholte en stabiliseert de enkel.
  5. Is hetzelfde als voorbeeld 2, het meest gebruikt omdat de voorvoet op het moment van afzet wordt opgevangen en de tenen dezelfde ruimte blijven behouden.

Bij alles wat zich binnen een jaar voordoet voeren wij GRATIS de nodige veranderingen uit. Uw gecorrigeerde gipsmodellen blijven 3 maanden bij ons bewaard, dit omdat steeds vaker een tweede paar wordt bijbesteld. Voor in wandelschoenen of gewoon om niet iedere dag dezelfde te gebruiken wat uitwaseming bevordert.

 

Werkwijze

Bij het afleveren van uw voetbedden wordt u geholpen door uitstekend opgeleid personeel dat al jaren bij Johan werkt dus geen zaterdaghulpjes of oproepkrachten. Dus wie u ook helpt; u bent gegarandeerd van vakkennis en interesse in uw problemen.

Schoenmode

Goede schoenen zijn van groot belang, in onze winkel vindt u een uitgebreide collectie dames- en herenschoenen

Johan Wassenaar - Prins Hendrikstraat 132 - 2518 HX Den Haag - 070-363 75 19 - info@johanwassenaar.nl